ONDERHOUD

VOOR ALLE MERKEN


Wilt u dat uw auto veilig en betrouwbaar is en blijft? Dan is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Gun uw auto de beste zorg van de Oudshoorn & Rugt automtive monteurs. Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij een uitgebreide expertise in huis. Wij kennen uw auto door en door en weten waar we op moeten letten.

Regelmatig onderhoud voorkomt de kans op dure reparaties en verhoogd de restwaarde van uw auto. Wij onderhouden uw auto volgens fabrieksvoorschrift. Bovendien bent u bij ons een stuk voordeliger uit dan bij een merkdealer. Uiteraard overleggen wij vooraf de voorziene werkzaamheden en ook bij onvoorziene zaken nemen wij conact met u op.

Heeft u vragen over onderhoud of reparatie aan uw auto? Neem gerust contact op, of loop even binnen!

APK

KEURING


De APK is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. De controle wordt uitgevoerd door een gediplomeerd keurmeester. Aan het eind van de keuring bepaalt de keurmeester het resultaat: een auto kan worden goedgekeurd, maar ook afgekeurd. De APK is een momentopname en geeft een beeld van de technische staat van een auto op het moment van de keuring. Een geldige APK is dus geen garantie dat je de rest van het jaar veilig met de auto kunt blijven doorrijden. 

De overheid controleert of voertuigeigenaren tijdig de APK hebben laten uitvoeren. Zorg er dus voor dat uw auto tijdig is goedgekeurd. U krijgt automatisch een boete als uw auto geen geldige APK heeft.

AIRCO SERVICE

Op vakkundige wijze controleren we de installatie op alle noodzakelijke punten en repareren we wat nodig is. Vullen hoort standaard bij onze werkzaamheden. Goede en regelmatige controle zorgt voor de juiste, veilige werking van uw airco en voorkomt onvoorziene defecten. Onbezorgd op weg met uw auto!

RUIT REPARATIE

Autoruit reparatie is meestal gratis als u verzekerd bent tegen ruitschade. We helpen u hoe dan ook snel en veilig weer op weg. Ook als u niet verzekerd bent. We kunnen elke ruit van elk voertuig repareren of vervangen. Bij reparatie maken wij gebruik van HPX4 hars om te voorkomen dat een sterretje verandert in een scheur.

ZOMER- & WINTERCHECK

Bij de Zomercheck wordt uw auto gecontroleerd op alle vitale punten. Remmen, schokbrekers, koelsysteem, hulpveren (caravan) en banden zijn maar een paar van de onderdelen die nauwkeurig worden nagekeken. Bij de Wintercheck ligt de nadruk op banden, verlichting, remmen, accu, ruitenwissers en antivries.

BANDEN & VELGEN

Oudshoorn & Ruygt is uw merkonafhankelijke banden- en velgenspecialist met een breed assortiment zomer-, all season- en winterbanden. Wij adviseren u graag de juiste (meest veilige) band voor uw personen- of bedrijfsauto, SUV, caravan- of camper en aanhanger.