SCHADEHERSTEL

SPECIALIST SINDS 1981


Oudshoorn & Ruygt Automotive is al vanaf 1981 gespecialiseerd in het herstel van autoschades. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schadeherstel. Wij zijn een universeel auto- en schadeherstelbedrijf en herstellen en repareren alle merken en voertuigen tot 3500kg, of het nu gaat om een klein krasje of een grote schade.

Heeft u schade, neem altijd direct contact met ons op. Wij kunnen helpen met het invullen van de schadeformulieren en het vaststellen van het schadebedrag. De contacten tussen uw contactpersoon, verzekeringsmaatschappij en schade-expert worden volledig door ons verzorgd. Uw auto wordt eerlijk een vakkundig hersteld en u kunt altijd gebruik maken van gratis vervangend vervoer.

SPOTREPAIR
KLEINE SCHADE

Kleine beschadigingen in de lak van uw auto of bestelauto. Het plaatsen van een spotrepair is vaak een goedkopere oplossing.

UITDEUKEN
ZONDER SPUITEN

Parkeer- of hagelschade? Kleine deukjes kunnen zonder spuiten verwijderd worden door onze specialist.

BESCHADIGDE VELGEN REPAREREN

Een stoeprandje geraakt? Wij herstellen en spuiten de velg deels of helemaal.

VERVANGEND VERVOER STAAT VOOR U KLAAR!

Terwijl wij uw auto vakkundig herstellen staat er voor u een GRATIS leenfiets klaar. Ook u kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice. Een leenauto behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden bij Oudshoorn & Ruygt.

ONGEACHT UW VERZEKERING

U KUNT ALTIJD
BIJ ONS TERECHT!


U bepaalt waar u de schade aan uw auto laat herstellen, niet de verzekering. Verzekeraars sturen er echter op aan naar een bedrijf te gaan waar zij prijsafspraken mee hebben. Dit wordt SCHADESTURING genoemd. Voor een contractueel afgesproken lage prijs moet de schade hersteld worden. Dit gaat uiteraard ten koste van de kwaliteit en in sommige gevallen zelfs uw veiligheid. Vraag uw verzekering of u VRIJE REPARATIEKEUS heeft. Zo niet, wat ze hiervoor extra rekenen. Dit is vaak maar een paar euro per maand. Vraag ook naar uw eigen risico en wat het kost deze te verlagen. Of sluit bij ons een BOVAG autoverzekering af, zonder eigen risico en met vrije reparatiekeus, dan kunt u sowieso bij uw vertrouwde garage terecht!

KUNSTSTOF
LASSEN/REPAREREN

Kunststof delen komen veel voor in de autobranche. Denk aan bumpers, koplampen, spatschermen etc. Een kunststof reparatie is in de meeste gevallen prijstechnisch gezien een zeer aantrekkelijk alternatief ten opzichte van vervanging van complete delen.

KOPLAMP
POLIJSTEN/SPUITEN

Parkeer- of hagelschade? Kleine deukjes kunnen zonder spuiten verwijderd worden door onze specialist.

DASHBOARD / BEKLEDING
REPARATIE

Kleine krassen of groeven op uw dashboard kunnen in de meeste gevallen plaatselijk hersteld worden. Dit geldt ook voor schade aan bekleding zoals los gekomen stiksel en brandgaatjes. Bij grotere schades kunnen veelal ook delen worden vervangen.